Nejnovější recenze ze sekce Dámské sálové boty
- Dcera dělá závodně atletiku a potřebovala sálovou obuv. Splňuje všechny parametry, které jsme u této obuvi očekávali. Super zpevněný klenek, úměrná pevnost boty, kvalitní materiál podešve, který neklouže a "lepí" :-)
- Perfektně odpružené. Dobře sedí na noze a drží na podkladu haly.
- Padnou skvěle
Výborné sálovky na házenou.
bota dobrá, ale ne pro každého, vhodná pro užší nohu
Velmi pohodlné, naprostá spokojenost
Parádní boty na beďas!
- skvělá cena i design
- Skvele salove boty, dobre padnou i na sirsi nohu, vyborna funkcnost i pekny design
ok
- hezké boty
- pohodlné
- ideální na badminton, dobře drží nohu
Bohužel velikost absolutně neodpovídá realitě. Boty jsou minimálně o jedno číslo menší než je udávaná velikost v tabulce. Takže vracím a navíc si musím zaplatit poštovné.
Velká nespokojenost.
Tenisky za rozumnou cenu pro dite do skoly na telocvik.
- dcera spokojená, má pocit trochu vyšší obuvi než obvykle, dobře sedí na noze
- dobře sedí
parádní obuv pro stolní tenis, je lehká jako pírko, neklouže, stabilní a má dokonalý design, cena by mohla být níže, ovšem v porovnání s konkurencí má svoje plus takže se lze smířit s poněkud vyšší cenou
- perfektně sedí na noze
- jsou lehounké
- výborně tlumí dopady
- minimálně za začátku se špatně nazouvají díky nepohyblivému jazyku boty, ale s používáním se to zlepší
S nákupem jsem velmi spokojená, boty drží a plní svůj účel, mám je asi 3 měsíce a zatím perfektní, snad vydrží. Jsou to první boty od Mizuna, takže jinou zkušenost nemám.
Dobrý poměr cena vykon
- podruhé nakoupen stejný produkt pro dceru pro předchozí spokojenost s kvalitou-dobře sedí, vydrží, pohledné
- zatím nenalezeno
![Asics Fastball 3 W E762N 003](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/35d/35d1cd66859103afd7a4128167870462--mmf100x100.jpg)
Asics Fastball 3 W E762N 003
Přidáno: 22. ledna 2021
(naposledy upraveno 22. ledna 2021)
Zakoupeno v Sanasport.cz
Jeste jsem boty nemela prilezitost vyzkouset, haly jsou zavrene
Zobrazuji 41 - 60 ze 79 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 Další »